keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

TURHAA! EN PAKOTA KETÄÄN LUKEMAAN!

WARNING : TIEDOSSA ON SEKAVAA TEKSTIÄ, JOKA EI KIINNOSTA KETÄÄNJoo. eli viime postauksesta on vierähtäny nyt aika paljon aikaa, ja päätin tehä vammasen postauksen. 

Eli viime päivinä oon huomannu olevani vammanen, idioottimainen, ajattelematon, inhottava ja ihmisiä huonosti kohteleva asshole, joka ei ansaitse kavereitaan. Oon ollu tosi välinpitämätön ja tyly monelle mulle rakkaalle kaverille, ja vaikka ne ei ookkaan sitä ees huomannu, oon tosi järkyttyny mun käytöksestä. Oon myös järkyttyny siitä että maailma on täynnä paskiaisia jotka ei ajattele mitään muuta kun itteensä, ja sitä millanen pärstä peilissä näkyy. Itsekkin kuulun joskus näihin ihmisperseisiin. Yritän kuitenkin parantaa kaikki tapani ja käyttäytyä ja puhua muille niin kauniisti ja kunnioittavasti kuin vain suinkin pystyn, koska tiedän miltä tuntuu kun joku itseään parempana pitävä horo yrittää tehdä sun elämästä helvettiä (jo heti tähän alkuun: anteeksi kielenkäyttö). Olin tänään bändi treeneissä ja kaikki on melkein täydellistä tällä hetkellä, mutta on vaan kauhea tarve jakaa tää mun patoutunut energia teidän ihanien ja rakkaiden lukijoiden kanssa. Nyt kuitenkin lopetan koska huomaan että alan hakkaamaan näppäimistöä siihen malliin että kohta on rakas miniläppärini paskana. - Rita 
7 kommenttia:

 1. Kiva blogi ja ihania kuvia tossa viime postauksessa! :) Kirjottelen ite kans, käy kattoos ja liity lukijaks jos tykkäät :)

  http://sailamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hmh, mulla on ollu vähän samanlainen fiilis lähiaikoina... Papa Roach on muute hieno bändi. (:

  VastaaPoista
 3. Hei ihana blogi! :) Tykkään tosi paljo täst sun tyylist kirjottaa näit! :) Jään kyl seuraamaa!

  Käy säki kattoos mun blogii ja jos kiinnostuit ni jää toki seuraamaa! :)

  http://amandiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitti (: Juu käväsen blogissas <3

  VastaaPoista