maanantai 6. kesäkuuta 2011

WE WERE ALWAYS JUST THAT CLOSE

Elikkäs moi ja hyvää kesää kaikille lukijoille!! 

Nyt on Maanantai, ja oon ehtiny jo tehä vaikka mitä. Todistus oli aika... okei. Tai siis se ei ollu mun tasoo, mutta ei se ollu kauheen huonokaan. no ei enempää siitä, on tärkeempiäkin juttuja kerrottavana. Elikkäs siis Perjantai - Maanantai tiivistettynä:

Perjantai:  Katoin GGn ja samalla taiteilin mun T-paitoihin, Jonna tuli meille yöks ja mentiin kauppaan ostamaan mässyä ja ihan ihmisten ruokaakin, sitten suunniteltiin uimaan lähtöö ja yllättäen kello oli melkein ykstoista kun lähettiin, sitten uitiin, sitten tultiin himaan kattomaan Hip hei hutsu!:a ja nukahettiin. Ei ollu kauheen kivaa


Lauantai: Herättiin liian myöhässä ja pyöräiltiin henkemme edestä hakemaan tokareita, saatiin tokarit, Annikan ja yhen tietyn nimeltämainitsemattoman pojan välit lämpeni yllättävästi, mentiin suoraan uimaan ja juostiin järveen vaatteet päällä (okei, mulla oli uikkarit), sitten mentiin pukukoppiin ja harrastettiin toistemme salakuvaamista, mentiin kauppaan ja ostettiin mehua,keksejä,jäätelöö ja suklaapatukka puoliks mulle ja Iinalle, sitten lähin kotiin ja pakkasin, juoksin linkkiin ja venasin toista linkkiä kaupungissa sata vuotta, pääsin linkillä kangaslammelle, lähin ulos Sallan ja Riinan kanssa, Salla ja Riina lähti ja jäin Outin ja Piian kanssa, sitten oli se yks juttu, sitten menin kotiin ja nukahinkin melkein samantien.

Sunnuntai: Olin Emmalla ja pelattiin lentistä ja sählyä, menin rannalle mutta en uinu, katoin kun Onni ui, menin sisälle ja söin pannaria, kuuntelin netistä The pretty Recklessiä ja rakastuin ihan totaalisesti, lähin linkillä kotiin ja kuuntelin American top 40 - ohjelmaa voicelta ja yllättäen sitä juontikin Selena Gomez, katoin Skinsiä ja sitten yöllä vielä He's just not that into you (jätä se!) - leffaa kunnes koneesta loppu akku.

Maanantai: Heräsin ja menin koneelle, katoin Tanssiakatemian ja puin vaatteet, söin, lähin käyttämään Onnia, lähin rannalle Iran ja Annikan kanssa, uitiin, lähettiin Prismoille ja kuvattiin matkalla kaikkee liikkuvaa(ja kaikkee ei-liikkuvaa), Ira osti mulle jäätelön ja oon sille kaks euroo velkaa, tulin kotiin, katoin Salkkareitten vanhoja jaksoja ja söin ruokaa. Nyt oon koneella :D Tässä kuvia tästä päivästä:

3 kommenttia:

 1. Höh, kaikkea muuta kuin kevyt. :( olisinkin...

  VastaaPoista
 2. Kuule, sinä oot ihan älyttömän kevyt! ja laiha kun mikäkin.

  VastaaPoista
 3. eksyin tänne sun blogiin, aattelin jäädä seurailee! :)

  http://trashyzz.blogspot.com/ käy säkin toki tuolla ja jää seurailee jos tykkäilet :)

  VastaaPoista