perjantai 18. maaliskuuta 2011

I wanna break the spell you created


Tänään oltiin Hennan kanssa kaupungilla ja meillä oli aika lystikästä! :D Eka jouduttiin oottamaan bussia joka myöhästy melkein puoltuntia ja sitten liukastuin keskellä kaupunkia. Ostin sellasen ihanan vihreen pannan, oranssin huivin ja punasen T-paidan. Käytiin myös Undergroundissa kyselemässä vähän lävistyksistä. Siellä oli niin makeita housuja ja korviksia (just like alway). Sovin itteni kanssa että meen enskuussa sinne ja ostan jotakin mukavaa :D Sovin myös paljon muuta itteni kanssa tänään. Vihaan sitä että suunnittelen aina koko kuukauden että teen rahoillani jotain, mutta sitten en teekkään sitä mitä suunnittelin, vaan ostan jotain ihan turhaa (kuten karkkia). Kirpparilla pidin päässäni jotain ns. "pedari myssyä" ja aiheutin ihmisille kummastuneisuutta, ja mulla ja hennalla tuli kauhee sota kun heitin rintsikat (en omiani) sen päälle ja ne osu sen tikkariin! xD Niin ja bussissa joku pedari pappa yritti istua mun viereen vaikka bussi oli melkein tyhjä ;D HAH! Rakkautta ensisilmäyksellä.
Huominen on buukattu ihan täyteen, ja vihaan sitä ettei mulla oo aikaa ittelleni! Klo 12.00 alkaa Kulissi harkat ja pitää opetella joku koreografia siihen tanssiin ja sen jälkeen meen Hannalle. Sunnuntaina pitää tehä läksyjä ja lukee kokeisiin. Eilen oli btw musiikin koe, joka meni aika hyvin vaikka en ees lukenu. Ja koulussa ylipäätään ei mee niin kauheen huonosti.


Niin ja näin ihanaa unta siitä Idols- Jususta <3 Varmaan johtuu siitä että olin ihan pähkinöissäni kun se riisu niitä henkseleitään x'D (oikeesti!) Siinä me oltiin jossain tosi intiimillä Jazz- klubilla ja se kysy että haluunko tanssia sen kanssa. Mä suostuin ja sitten se vaan veti mut lähelleen ja me tanssittiin sillein tosi todentuntusesti. Oikeesti mä muistan miltä sen hengitys tuntu mun niskassa kun mää nojasin sen olkapäätä vasten ja siellä taustalla ne soitti jotain ihanaa musaa! (Joo, ei enempää siirappia.) Oikeesti se oli ehkä koko universumin ihanin uni. Toivon ettei se Stina Girs pääse Sunnuntaina jatkoon, en oikein välitä siitä ja sen "pitkistä sääristä".~ Rita

7 kommenttia:

 1. Ihana toi eka kuva ja kuulostaa hauskalt päivält :D

  VastaaPoista
 2. Aaww toi uni! :D
  Ja oon ihan samaa mieltä siitä Stinasta ja sen sääristä. Vaikka laulaahan se osaa ainaki (mun mielestä), mutta silti. =)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Niimpä! Toi uni oli ihana! :D Oon säälittävä :'( Ei se haittaa (; Ja osaahanse nyt VÄHÄSEN laulaa kun on jo noin pitkälle päässy.

  VastaaPoista
 4. ihana banneri :)

  http://charmantrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. CottonCandy: Thank you. Youe blog is very nice too (:


  Maria: Kiitos, siihen menikin aikaa :)

  VastaaPoista