maanantai 11. heinäkuuta 2011

I wanna kick your teeth in!! (Vuodatusta)

Helou, pahoittelen edelleen sitä etten ole ottanut kuvia näistä hiuksista xD Lupaan ja vannon että otan huomenna! :D Joo no siis tänään oon raiskannu Papa Roachia ja Asking Alexandriaa aika rajusti, mutta uskon että huomiseen mennessä ne on jo päässy yli traumoistaan. Tänään kuvasin myös noita mun vaatteita joita aion pistää myyntiin. Toivottavasti joku erittäin huono makuinen naispuolinen henkilö ostaa noita, jotta saan ostettua niillä rahoilla sitten BMTH ja Asking Alexandria- paidat EMP:ltä.
Menin tossa jossain seittemän aikoihin Jonnalle ja katottiin Mirrors ja puhuttiin Jonnan ihastuksesta Kallesta :D Oli aika maukasta höpistä pitkästäaikaa jonkun kanssa joka on melkein 100% samanlainen kun minä!=) Vaikka suoraan sanottuna mä en oo yhtä Wannabe xD hahahaha, no ei vaan. Jonnan kanssa oli ihan kivaa - aika yllättävän kivaa. Olin ihan unohtanu sen että parhaimmillaan se tyttö on ihan siedettävää seuraa.
Oon rakastunu tohon Boys Like Girlsin The Great Escape kappaleeseen. Se on niin ihanan energinen mutta silti se puhuttelee mua ihan hirveesti ja samaistun siihen ihan älyn helposti.
Tajusin että nyt kun on ajanu skootterilla alamäkee ihan täysiä, pyörällä se ei tunnu enään miltään. How sad.
Oon muuten aika masentunu, vaikka kaikki on periaatteessa paremmin kun hyvin. Mulla on ikävä Hannaa & Iinaa, mutta jotenkin samalla oon surullinen kun ne oli menny sinne mökille ilman mua. Niin ja Annikan & Irankin kanssa on jotenkin jännät välit. Annikan kanssa ainakin. Varmaan siks koska vedin pultit siitä ettei Ira ilmottanu mitään eikä vastannu puhelimeen sinä iltana kun mun piti mennä niille yöks. Aattelin että se otti annikan ja ei vaan halunnu mua. Joo no tiiän - ihan älyn vammanen ajattelutapa, mutta sellanen ajatus mun takaraivossa kuitenkin käväs. Ja raivosin Annikallekkin kun alko ärsyttämään se ettei se luota muhun. En aio myöntää että se on oma mokani koska ei todellakaan ole! Mutta mulla on silti Annikaakin välillä ikävä.
On ikävä aika monia tyyppejä. Kaikkein eniten kuitenkin Mitjaa. En jaksais enään murehtia tällasta!! Sehän on mun veli hitto soikoon! Ei mun pitäis olla näin surullinen siitä ettei se soittanukkaan mulle eikä oo muutenkaan puhunu moneen viikkoon vaikka ei olla nähty kunnolla moneen vuoteen... okei mulla todellakin on oikeus olla surullinen ja niin oonkin. Oon ihan mega surullinen. Se juttelee Paiqellekin enemmän kun mulle. Joo kohta tulee taas itku joten ei enempää tästä aiheesta. Olis niin kiva jutella jollekkin joka ei tuomitsis mun ajattelutapaa eikä yrittäis tyrkyttää tyhmiä neuvoja tai kyselis sitten siitä asiasta koko loppu elämän ajan. Mun tekis mieli huutaa koska ei oo ketään kenelle puhua! Iskälle en voi, koska se ei tajuu tätä juttua muutenkaan. Eikä kukaan kaveri oo kauheen kiinnostunu tai sitten ne ei vaan todellakaan oo tarpeeks luotettavia kuulemaan kaikkee tästä aiheesta. Mille mä puhun? Seinälle? Taian muuten kokeilla sitä huomenna - can u see how desperate i am?
ÄÄÄÄRRR ja mua ärsyttää muutama nimeltämainitsematon henkilö tällä hetkellä ihan jumalattomasti! Ja vielä enemmän mua ärsyttää ne syyt miks ne mua ärsyttää, koska ne on sellasia syitä joitten ei pitäis vaikuttaa mitenkään mihinkään! ÄÄÄRR! Vihaan kaikkia ketkä on feikkejä ja varsinkin niitä jotka yrittää matkia mua ja epäonnistuu! WhatTheFuckIsWrongWithThoseBitches??!!! WhatTheFuckIsWrongWithMe!!? Ei sillälailla voi elää! Voikun ois semmonen tunne nappi! On/Off tyyliin. ÄÄÄÄÄÄ!!!!
Mun odotukset on korkeet niitten festareitten ja huulikorunkin suhteen. :) Toivottavasti unohan kaiken paskan siellä festareilla.


4 kommenttia:

  1. rakas hei ♥ mua kiinnostaa aina et ootko okei mulle voit puhuu voit vaikka soittaa hälyn keskellä yötä ja mä voin viimesimmätki saldot tuhlata suhu oot mulle tooosi tärkee ♥♥ ja tuut aina olemaa vaikka mikä ois ♥♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Aattelin sanoo että helpotti, mutta nyt ei ees kauheesti angstituta kun oon raiskannu koko aamun Shane Dawsonia ja oon aika pilvessä xD Joo no mutta siis joo - thank you baby <3

    VastaaPoista
  3. Sulla on kiva ulkoasu täs blogis:)

    VastaaPoista