tiistai 26. heinäkuuta 2011

Anteeksi kun en ole postannut pitkään aikaan :3

Jälleen kerran tulee angsti postaus. Oon huomannu että angstaan tavallista useemmine :( siihen on omat syynsä joista en voi täällä blogissa puhua. Vähänkö sairasta ettei tässä maailmassa oo YHTÄKÄÄN semmosta kenelle voisin kertoo ihan kaiken mikä mun mieltä painaa.
Mulla on vaan niin kauheen paha olo ja tuntuu siltä että mut on jätetty ihan yksin tän asian kanssa. Mut on köytetty kiinni ja nyt en voi mitään muuta kun kattoo sivusta tätä tilannetta.
Jälleen kerran tekis mieli huutaa ja itkee koska ei oo ketään kenelle puhua. Klisee. Itkettää mutta en oikeesti jaksais itkee. Tunnen itteni niin heikoks kun en pysty tekemään tälle asialle mitään, itken vaan ja rukoilen ihmettä. Jos menetän tän kyseisen henkilön, en tiiä miten voin olla itteni kanssa. En tiiä mitä teen jos tää juttu kusasee ja menetän sen taas.Tähän angstin perään aion tiivistää mun viimeviikon tekemiset

Maanantai: 
Ira oli meillä yötä ja yritettiin olla myöhään ulkona muttei onnistuttu. Olin koneella ja raiskasin Asking alexandriaa.


Tiistaina: 
Olin Sallan, Vilman ja Saijan kanssa ulkona ja ahistuin.


Keskiviikko: 
Olin kotona ja muistaakseni en tehny muuta kun nöräsin.


Torstai: 
Paige tuli meille yöks ja käytiin kaupassa ja ostettiin kaikkee mitä ei ois pitäny (:D) ja juteltiin henkeviä koko ilta ulkona.


Perjantai:
Mentiin Paigen kanssa elokuviin ja katottiin Kauhea Kankkunen 2. Se oli niin paras leffa =D Näin Zedinhon ja vihasin vartalooni enemmän kun yleensä. Niin ja btw, mun kännykkä soi leffassa xD


Lauantai:
Olin Saran kanssa kirpparilla myymässä vaatteita ja sain myytyä huiman 50 centin edestä :D wohoo! Sain auringonpistoksen, kokkasin kanaa ja illemmalla menin Saralle yöks. Katottiin TV:tä, juttelin Samun kanssa ja katottiin illemmalla Thirteen. 


Sunnuntai:
Katottiin Mean Girls 1 ja 2. Samu anto mulle julisteita (Sex pistols, Ramones, Kiss, Guns n' roses, Led Zeppelin, Alice cooper ja Mötley Crue) Kun pääsin kotiin, laitoin ne seinälle. Riitelin Marjon kanssa ja katoin Narnian.


Maanantai: 
En tehny mitään muuta kun katoin telkkaria ja kärsin nuhasta. Niin ja vihasin jälleen itteeni tavallista enemmän.


Tiistai:
Puhuin äitille puhelimessa ja itkin, angstasin ja huolehin. Katoin TV:tä ja join mehua (<- kiinnostavaa :D)Joo, olkaa hyvät. siinä oli pitkästä aikaa oikee postaus (lukuun ottamatta tota mun pientä angstia jota yritän nyt hetken aikaa piilotella)7 kommenttia:

 1. uaa sul on ihan sairaan kauniit silmät !!

  VastaaPoista
 2. aaaww, kiitos. C: Ihme ja kumma, mietin just tänään ihan samaa susta kun luin sun postaustas jossa oli kuva susta :D <3

  VastaaPoista
 3. heijppadej täs sun 40 lukija :)

  VastaaPoista
 4. sinullakin aivan ihana blogi, sait uuden lukijan :3♥

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla, sait uuden lukijan :)♥

  http://kitty-miu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Someone: Thanks (= <3
  Aftereffect: jeps thanx (=

  VastaaPoista