sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Simaton vappu ja unelmien keikka!!!!!!!!!!

Vappu tuli ja meni, eikä ollu ees mitenkään ihmeellinen. Söin vaan ihan hiton ison vaahtokarkin ja munkkeja ehkä 2, eli ei siin' kauheesti tunnelmaa ollu ::::D Perjantaina oltiin H:n ja I:n kanssa shoppailemassa eikä jälleen tullu ostettua mittään.
Lauantai meni E:n kanssa hengatessa. Sunnuntaina (tänään) oli mun koko kuukauden kohokohta!!! HALOO HELSINGIN KEIKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Videoin kun hullu, joten kamerasta loppu akku heti keikan loputtua, enkä saanu sitä mukaan nimmarien jakoon. Nyt mulla ei oo ikuistettuna kuvaa musta ja siitä niiiiin sexystä rumpalista, joka laitto kätensä mun lanteille kun oltiin yhteiskuvassa ( joojooo tiiän - se on ihan normaalia, mutta voin vannoo että se oli jotenkin tavallista lämpösempi hetki)
Elli oli ihan sika herttanen ja kysyin siltä että onko se Michael Monroen tytär (Daa-a! Tiesin kyllä ettei luultavasti ollu) ja se sano ettei ollu! xD Niin ja kysyttiin myös että voisko ne heittää meidät keikkabussilla himaan, ja Elli sano: "Heheh! Kyllä me muuten, mutta me ollaan menossa Hesaan."  

- Rita (olen in love to Haloo helsinki!)

2 kommenttia:

  1. Haloo Helsinki! on mahtava♥ Näin ne taannoin (öö, tais olla vuosi 2009?) Merefesteillä ihanaisessa kotikaupunkituppukylässäin Uudessakaupungissa ja meno oli khuul. Pyysin niiltä nimmarit mun laukkuun eksyneihin rintsikoihin ja ne rintsikat on mulla edelleen tallella - itseasiassa porukoiden kotona mun huoneen seinällä 8)

    VastaaPoista