torstai 21. huhtikuuta 2011

Someone out there is thinking of you

 Terve vaan! Ennen kun kerron eilisestä, kerron sitä edeltäneestä päivästä, johon sisältyi mm. Pyöräilyä, neulomista, vammailua, kyytsäämistä, pitsaa (pakaste) Iran ja Annikan ja Alexin kanssa, selkäkipuja, käytävässä hillumista, salmiakkia ja Iran olohuoneessa löhöämistä.
Eiliseen taas sisälty mm. Dataamista, pyöräilyä, Ärsyttävä opo, hiusten kastumista, Intiaanin kyyläystä ja sen jälkeistä ahdistusta, hedelmä rahkaa, Dateing Arianne - pelin pelaamista, musiikki treenit, yli hinnoiteltu Pirulo - mehujää, huoltoaseman kinkku leipä, autossa istumista, iskän työpuhelimen piilottamista myöhäsenä aprillipilana, Appelsiini-cola limsaa, Reinoilla kaupassa käyntiä, uuden kameran saamista, kuvaamista ja Kovaa peliä Chinatownissa- elokuvan katsomista.

Tänään meillä oli ylimääränen lomapäivä ja oon vaan ottanu kuvia ja löhönny. Eikun niin joo, kävinhän mä lenkkeilemässä tossa aamupäivällä. Mulla ei oo tästä päivästä kauheesti mitään sanottavaa... kai. Katoin dokumentin Nicole Kidmanin elämästä, ja tajusin että Näytteleminen ois mun unelma-ammatti ja että se on ainut asia jota tahtoisin tehä työkseni koko sydämestäni. Mutta en välttämättä suomessa. Mun on ehkä vähän turhan aikasta miettiä sellasia. Ja mun mieli muuttuu usein ja nopeesti. Ehkä mietin sitä sitten kun ammatin valinta on ajankohtasempaa.
- Rita

2 kommenttia:

  1. Näytteleminen olis kyllä tosi ihanaa... Itsekkin olen sitä monesti miettinyt, mutta sitten iskee totuus ja pistään lopun mielikuvitukselle. Mutta silti, se olis tosi ihanaa! :D

    VastaaPoista