lauantai 16. huhtikuuta 2011

MUN PITÄÄ OSTAA KUIVAKAKKUA!

Eilen olin leffassa kattomassa sitä Scream 4, josta oon aika kauan jauhanu. Ja se oli ihan LOISTAVA! Se oli niin paras leffa, oikeesti! Neve on niin loistava näytteliä. Ainoa miinus koko elokuvassa oli se, että siihen oli tungettu kaikki Disney julkkiksi niinkun joku Hayden (vaikka oikeestaan se onnistu ihan hyvin) ja se randomi tyttö joka näyttelee Wild Childissa pääosaa! Kun pääsin sisälle sinne saliin, mulla oli ihan sairaan nostalginen fiilis, niinkun aika elokuvissa. Se on hassua että aina kun oon käyny elokuvissa, eksyn sinne aika nopeesti uudelleen. Se johtuu siitä, että elokuvan alussa näytetään ihan älysti kaikkia leffa mainoksia, ja lupaan aina mennä kattomaan ne. Seuraavaks vois mennä kattomaan sen Elokuu:n.Yhessä vaiheessa kirkasin siellä, mutta onneks ei sentääs puhelin soinu. Aamulla olin siellä pääsiäismyyjäisissä ja siellä oli ihan sairaanmoinen kaaos koko ajan! Koko aamu oli yhtä eestaas ravaamista. Siellä oli 300 oppilasta + niiden vanhemmat, ja palkintoja oli 700. Oli kyllä ihan sairaan hupaisaa ettiä siellä just sitä oikeeta palkintoo niiden kaikkien 700 joukosta (sarkasmia).

tein vähän taikojani mun armailla vaatekynilläni <3

4 kommenttia:

 1. Itekki tekis mieli kattoo toi screami. Mut mul ei oo aikaa nykyään tehä yhtään mitään mistä tykkään, enkä oikeestaan tiiä edes miks. :/

  VastaaPoista
 2. Hah! Mulla on ihan sama juttu! Ei oo aikaa tehä mitään, mutta toisaalta taas ois aikaa tehä vaikka mitä. O.o kummallista. Mutta siis suosittelen todella todella lämpimästi että käyt katsomassa sen Screamin ja mahdollisesti ennen sitä, katsot kolme edellistä niin juonesta on helpompaa saada kiinni. Se elokuva on yksi maailman viihdyttävimmistä (omasta mielestäni) ja voin lähestulkoon luvata ettet kadu kun olet ne katsonut (:

  VastaaPoista
 3. Leffassa on muuten tosi kivaa ja nostalgista käydä, pitäis taas mennä joku nätti päivä tsekkaan mitä sieltä tulee ^^

  VastaaPoista
 4. Käyppäs ihmeessä (::: Siellä on menossa vaikka mitä!

  VastaaPoista