maanantai 25. huhtikuuta 2011

HULLUNHAUSKA VIIKONLOPPU!

Menipä loma nopeesti! :D Lauantaina olin 5 tuntia Kulissin treeneissä, ja oli ihan mielettömän mukavaa. Sieltä mentiin suoraan grillaamaan ja sielläkin oli ihan ok meininki. Näin ehkä koko universumin sulosimmat hiukset yhellä Petellä. (::::::



























Niin ja näin kaks uutta leffaa(Forrest Gump & Salaisuus pinnan alla), sain kengät ja rahaa (;  Sunnuntaina olin 3 tuntia Kulissin tanssijoiden harjotuksissa, ja siellä oli ihan mega kivaa :D Tanssittiin koko aika, ja kun päästiin lähtemään, olin ihan puhki. Pari tuntia siitä, Hanna ja Iina tuli meille ja oltiin ulkona. Päädyttiin pelaamaan jalkapalloo parin (varmaan kahenkymmenen) muun nuoren kanssa ja oli lystiä. Pelasin varmaan 3 tuntia yhteensä, ja sitten vaan hengattiin Mansun, Topin ja Jetonin kanssa. Tänään pitäis vielä ehtiä ulos (; Tää päivä on ollu täynnä ihan mieletöntä vitutusta ja ahdistusta, mutta yrtetään nyt kuitenkin pitää kiva viimenen lomapäivä. 


- Rita

2 kommenttia:

  1. tänää on ollu tosiaan ihana päivä! kuulostaa kivalta kyllä :D ja toi koiran tanssu, hellantuuteli :P
    ps-. alppen patukat on hyvii

    VastaaPoista
  2. ::::::::::::D Tänään tosiaan OLI ihan sairaan ihana päivä <3 Se on mun pikkuveljen koiran tassu (; Ja niin onkin alppenit hyviä (;

    VastaaPoista