torstai 24. maaliskuuta 2011

"Minä yritän murtautua Puustisille."

Otsikko: Sepon ekat sanat Salatuissa 


Olin tänään kaupungilla (vaikka kurkku onkin ihan hiton kipee enkä ollu koulussa, kävin kaupungilla koska haettiin lääkettä.) ja tein löytöjä kirpparilta. Ostin Demi- lehtiä, kengät (ne oli aika spontaani ostos koska ne on ihan sika kirkkaat) ja sellasen ihan SUPER ihanan Sex Pistols - paidan. Otan huomenna kuvia siitä niin näätte sen.
Sain uskonnon kokeesta 9½ ja oon tosi ylpee! Huomenna on uskonnonkoe ja oon lukenu siihen nyt pari tuntia. Toivottavasti saan siitä yhtä hyvän tuloksen. (: Mun kurkkuun sattuu ihan hirveesti! Tiiättekö miltä tuntuu kun laittaa sormet kurkkuun? Mulla tuntuu siltä koko ajan kun ois sormet kurkussa!
13.4 Minä, Holly ja Iines (muutin nimet ihan kaiken varalta) leivotaan pääsiäismyyjäisiin (: Me varmaan myrkytetään koko kaupunki meidän muffinseilla. Oon himoinnu juustokakkua jotenkin oudosti monta päivää. O.o Sitä vois kyllä tehä joku päivä. En kyllä sinne myyjäisiin uskalla! Leivottiin muuten Tiistaina Anskun ja Irmelin kanssa mokkapaloja ja.... no niistä nyt tuli mitä tuli.
14.4 Mulla on synttärit (muistakaakin onnitella) ja mulla on suunnitelmia joista en aio kertoa teille mitään xP Näänäänännää! Mut sitten illemmalla mun synttäripäivänä meen "Helgan ja Iineksen" luokse ja me varmaan syödään muutama sipsi mun kunniaks (;
15.4 Meen Paulan, Mirjamin ja Marin (muutin taas nimet) kanssa kattomaan Scream 4 elokuviin. AAAWW! Oon oottanu sitä ihan hiton kauan ja VIHDOINKIN se tuleeee!! Vaikka Screamit ei oo ehkä just niitä pelottavimpia elokuvia, niin mä oon aina rakastanu niitä ja nauttinu niistä tosi paljon (:
3 kommenttia:

 1. Thank you very much for your comment !
  When I read the text, I had to smile
  it was so nice and sweet from you to write me
  a comment in german!
  Ok now I will going to write you something in
  finnisch :)

  Blogisi on todella mukavaa.
  Terveisin
  xx

  VastaaPoista
 2. oh! That's so sweet! (: Thank you.

  VastaaPoista
 3. Seppo on rakkaus ♥ Kiitti kommentista, tykkään kovasti sun blogin headerista :)
  - Arutte

  VastaaPoista