perjantai 25. helmikuuta 2011

Viittä vaille valmis

Tuli jotenkin kauhee ikävä semmosta BFF-suhdetta johonkin kaveriin. Mulla on ollu aika paljon eri kavereita ja paljon eri bestiksiä mutta tällä hetkellä mulla ei oo vaan YHTÄ semmosta kuka menis yli muiden, vaan koska en koskaan pääse viettämään laatuaikaa ihan vaan kahestaan kenenkään kanssa, ei tuu tilaisuutta rakentaa semmosta suhetta kehenkään. Ja nykyään oon enemmäkseen kavereitten kanssa sillein ryhmänä, joka on ihan siistiä... mutta jotenkin se on kauheen... en tiiä. Kehenkään ei saa rakennettua sellasta intensiivistä kaverisuhdetta, koska kokoajan on kaikki muut hälisemässä ympärillä. On ikävä sellasta tunnetta on kun joku kehen voi luottaa ihan missä tilanteessa vaan ja kenen kanssa on aina  yhdessä. Mulla on ollu TOSI monta sellasta bestistä joiden kanssa oon ollu tosi läheinen. Ehkä kaikkein eniten mun elämään on vaikuttanu yks Marianna (nimi muutettu) jonka kanssa oon ollu kaveri jo melkein kuus vuotta, mutta ollaan kai kasvettu erillemme. Ja muutenkin Mariannasta on tullu ihan kauhee idiootti. Se vaan tiuskii kokoajan kaikille ja yrittää iskee joka kundia. Mulla on monta bestistä tällä hetkellä, mutta se ei oo sama asia kun se että ois yks sellanen täydellinen frendi. Joskus mietin ettei yks kaveri riitä... (::: Ja en tällä tekstillä tarkota ettenkö ois kiitollinen kaikista ketkä mulla on ja ketkä mua rakastaa - tottakai oon- vaan että on ollut niitäkin aikoja kun on ollut erottamaton jonkun kanssa. Ne saatto olla myös sellasia pikkulasten kaveri suhteita, joissa kumpikaan osapuoli ei oikein oo kiinnostunu toisen luonteesta eikä ees mieti onko toinen oikeesti kiva. (::: 


Tulipas sekavaa tekstiä. (:::: Jostain se kumpuaa. Oon kattonu tänään kolme lffaa ja nyt meen kattomaan TV5 koska sieltä alkaa Scream ja sen perään tulee Scream 2. Oon jo nähny ne mutta ne on yksiä mun lempi leffoista niin kai ne nyt voi kattoo uudelleen :::D Ja rakastan Neve Campell:ia niissä leffoissa. Sillä on niin hyvä rooli ja se on niin kaunis! ;O Se on oikeesti ihan uskomattoman kaunis ilmestys. Niin ja Scream- leffoista vielä sen verran että 15.4 (mun synttäreitten jälkeisenä päivänä) Elokuvateattereihin tulee Scream 4. Aion houkutella Marjon mukaan mun ja Sofian kanssa kattomaan sen. Olkoon se vaikka pieni synttärilahja mulle (;;; Tuli tänään muuten katottua myös Crossroad joka oli oikeesti ehkä jopa niin hyvä, että yltää mun top 20 Elokuvat listalle (::: Toisaalta tuntuu että Britney Spears pilas suurimman osan mun elokuva nautintoo. Niin ja äsken katoin tosta TV5 ton pressan tytöt. Sekin oli aika hyvä. Huomasin että toi toinen noista näyttelijä tytöistä on tossa mun Dawson's Creek - Pitkä kuuma kesä kirjan kannessa. En tiiä näyttelijän nimeä, mutta aion ottaa selvää. 


~ Rita

3 kommenttia:

 1. Tiätkö, musta tuntuu joskus ihan samalta ku tossa sun tekstissä sanottiin? : D Mutta juu, laitoin sun blogin siihen sivuun ku tää on mun mielestä kiva blogi, tykkään sun kirjotustavasta ; ) oot ihan hassu ku tuommosia kommentteja kirjottelet mun blogiin ("Toi Fly High taitaa olla päästään vähän sekasin") : D Ei mulla mitään niitä vastaan oo, jatka vaan, mutta naurahdin sun toiselle kommentille : P Ois kiva tutustua paremmin? : ))

  VastaaPoista
 2. Mustakin tuntuu siltä mitä sä snoit tekstissä : ) Jotenkin vaan pätee mun tän hetkiseen elämäntileen. Ois oikeesti kiva, jos ois yks sellainen läheinen ystävä : )

  VastaaPoista
 3. Marria: Joo kiitos siitä että laitoit mun blogin siihen, piristi mun päivää (= Itekkin laittaisin sun blogis jos osaisin xD Niin ja niin oisin kiva tutustua paremmin.

  Kaomi: (:::

  VastaaPoista