perjantai 21. tammikuuta 2011

Jäädään kahdestaan ensi kevääseen. Autoon ruostuvaan, tyhjään risteykseen.

haha! Yritän lisätä samaan aikaan kuvia tänne kun facebookkiin ja kone on niiiiin kivikautinen että menee varmaan ikä ja terveys tässä ootellessa (; Mutta voinkin mainiosti kertoo ootellessa mun A-I-V-A-N mahtavasta kaupunkireissusta teille raksupoksuille! (':
Eli aivan, olin tänään kaupungilla Hannan, Hennan ja Iinan kanssa. (= Ostin ihan sika upeen korun ja kaikkee! Me ostettiin myös semmoset 'best friends' korut kaikille.Ne on semmoset ihan normit rannekorut. Mulla ja Iinalla on ruskeet ja Hannalla ja Hennalla valkoset (= Pistän kuvan pian. Tänään oli muutenkin ihan mukavaa. Heräsin ja kaikkee xD Olin eilen muuten ihan sairaan väsyny jo joskus kaheksan aikaan ja laiskotti sit vielä aamullakin pikkasen, mutta eipä enään päivällä. Hennalla vähäsen keitti tänään koulussa aamulla x') Matikan tunti oli yhtä kaaosta ! Mut hei, No Can Do!
Oon ilonen koska iskä lataa tähän koneelle Rare Exportsia ja aion kahtoo sen huomenna(;

Oon muuten varmaan hurahtanu suomipoppiin, koska oon nyt paripäivää kuunnellu vähän kaikkee mun normista mausta poikkeavaa ja oon tykänny aika paljonkin. (=

Tänään otin paljon kuvia ja kaikkee... no nyt en jaksa enään jaaritella vaikka asiaa ois ihan helekkaristi xD Lisään nyt nää kuvat nii ei mee järki:
Huomenna loput kun tää *** on niin v***n P***A

2 kommenttia:

  1. Mun koneella on kanssa jokaikinen kerta ongelmia kuvien lataamisessa...
    Mutta kyl kaikki loppujen lopuks aina onnistuu =)

    VastaaPoista
  2. Johanna: Okei no onneksolkoon (; Mulla ei välttämättä onnistu ollenkaan.

    VastaaPoista