keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Where are the hopes? Where are the dreams?

Nyt on pakko kirjoittaa vähän siitä ihanasta leffasta jonka katsoin! Elikkä siis katsoin äskettäin sen The Runaways leffan. Se oli ihan sika hyvä, ja se Kristen Stewart oli ihana <3 Vaikka en oikein tykännyt ideasta että Kristen näytteli Joan Jettiä. 
Mut aaawww se sen Sex Pistols paita <3 Omnomnomnomnomnomnomnomnomnom <3


Mun tietääkseni se teki tuon silleen kivasti spraymaalaamalla... :D Jännää. Taian lähtee tästä Biltemalle etsii spraymaalii. En kyll tiiä yhtään mistä sitä saa xP Saax sitä Biltemasta? O.o
Katoin myös Mean Girlsit. (: Vihaan Lindsaytä mut oikeesti, tää leffa on niin hyvä. Mut toi The Runaways oli parempi (; Tolla Lindsayl on kyll ihana paita toss kuvassa... njam <3


Mietitään täällä kovaan tahtiin Vikin kanssa, otetaanko Sofia meiän bändiin vai ei. Oisko muuten nimi ehdotuksia Punk/Rock bändille? Joku tosi repäsevä nimi ois kiva. Vaikkei nimi ookkaan meiän isoin ongelma.... meiän pitää ostaa kaikki soittimet ite. Katteltiin viime lauantaina Paiqen kaa noita soittimii musikantissa, ja siel on sähkökitara 200 euroo. Onko se paha? En osaa ite sommitella. Mut rumpuihin menee kaikkein eniten rahaa. Meil on kajarit, Paiqell on vahvistimet, ostan ite Mikin ja sen telineen (koska laulan) ja saan joululahjaks kitaran. Viki varmaan ostaa jonkun äänittimen tai mixerin. who knows. Elikkäs siis juu.... aattelin et voitais vetää just jotain Joan Jettin biisei, mut niitähän on ihan sikavaikee soittaa... vai? No ei välii. On aikaa (: En malttais millään oottaa jouluun kun sillon saan sen kitaran! Whohoo! 

aawww Viki <3


Kameraakin toivon, mut iskä vähän enteilee sitä, että pitää valita joko huippu hyvä kamera, tai kitara. Ei tuu oleen vaikeeta. KITARA TIETYSTI. Kyllä mä sen kameran ehin ajallaan hankkia.
Kirjotan varmaan vielä tänään, kun on vähän tämmöinen kirjoittaja olo nyt. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti