maanantai 23. toukokuuta 2011

10 ASIAA JOSTA TYKKÄÄN

Eli teen tämmösen postauksen mun tykkäämisistä :D Nää ei oo missään paremmuus järjestyksessä tai muuta...


1. MUSIIKKI -  Musiikki on mulle henkireikä ja sillä voi höystää hetken kuin hetken. Omassa musiikki genressäni mulla on niin hardrockia kuin discoa - kaikki hyvä kelpaa.

2. HERKUT - Tykkään herkuttelusta ihan hirveesti! Aina ei tarvii olla miettimässä kaloreita, voi vaan käpertyä sohvalle ja alkaa mutustamaan suklaata.3. JÄÄKIEKKO - Jääkiekko on kaikkien aikojen paras urheilulaji, ja myös ihan älyn hyvää viihdettä! En tiedä mitään parempaa tapaa viettää Lauantai iltaa, kun kattoo perheen kesken jääkiekkoa.

4. GOSSIP GIRL & SKINS - Saanen esitellä kaksi maailman parasta Tv sarjaa: GG ja Skins! Jos et oo koskaan kattonu, nyt ois korkee aika! GG on todellinen nuorten sinkkuelämää, kun Skins taas näyttää katsojilleen millaista elämä voi olla pahimmillaan.5. TANSSI - Vaikka en tanssia tällä hetkellä virallisesti harrastakkaan, se on loistava tapa ilmasta itteensä. En ikinä ennen uskonu tohon juttuun! Ajattelin aina että se on vaan ärsyttävä klisee, mutta kun ite aloin huomata miten rento olo tanssimisesta tulee - innostuin totaalisesti.

6. ELOKUVAT - Elokuvat opettavat ja inspiroivat minua suunnattomasti. (: Rakastan sitä tunnetta kun lähtee elokuvista, ja on niin hullaantunu just näkemästään elokuvasta ettei saa sitä millään mielestään!
7. KUKKAKUOSI - Rakastan kukkakuosia! Niin vaatteissa ja asusteissa, kuin huonekaluissa ja muissa tekstiileissä.

8. HIUKSET - Rakastan hiusten laittamista ja sitä tunnetta kun on saanu hiukset pysymään hyvin! "Bad hair day"tä minulla ei kovin usein ole, sillä olen aika hyvä keksimään jonkinlaisen kampauksen pahaankin tilanteeseen.9. KIRJOITTAMINEN - Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan niin tarinoita ja aineita kuin runojakin. Inspiraatiota kirjoituksiini saan elokuvista, unista ja omasta elämästäni.

10. RAKASTUMINEN - Rakastumisen tunne on ihana. On niin kiva kun sun sisällä virtaa ihan järjetön adrenaliini koko ajan ja joku henkilö on vallannu sun koko ajatusmaailmas ihan täysin! Mutta onhan toki myös pelko siitä että tulee hylätyks tai epäonnistuu...

4 kommenttia:

  1. ihana postaus, ja upeita kuvia, sopi hyvin tekstiin. :)) Love it! ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille kommenteista (:

    VastaaPoista
  3. tää on tosi kiva postaus :-) skins ja gg on munki lempparisarjoi, iha huippui!

    VastaaPoista