maanantai 28. maaliskuuta 2011

Now that the war is through with me I'm waking up, I cannot see That there's not much left of me Nothing is real but pain now.

Terve! Tänään on ollu aika lepposta. Semmonen "Treffit itseni kanssa" päivä, mikä tarkottaa käytännössä sitä että olen saanut viettää laatuaikaa itseni kanssa ja tehdä kaikkea minkä olen joutunut karsimaan päiväjärjestyksestäni älyttömän kiireen takia. Elikkäs siis soittaa kitaraa ja lukee Demi kannesta kanteen (: Opin kitaralla muutaman uuden riffin, ja sain kirjattua ylös muutaman biisin. Olen ylpeä itsestäni.Koulussakaan ei ollu paljon mitään tänään. Paitsi että varastin ruokalasta appelsiinin ja syötiin se Sannin kanssa uimahallissa kun muut ui. 


Eilen illalla katottiin iskän kanssa The Evil Death, mikä osoittautu kyllä ehkä kaikkien aikojen koomisimmaks kauhuelokuvaks, vaikka iskä väittikin sen olevan jonkin sortin klassikko. Ei kyllä ollu! Psycho, Uhrilampaat, Halloween ja Friday the 13th on klassikoita. Tossa kaikki ne "zombit" oli jostain muovailuvahasta ja näyttelijät ihan hanurista! Yleensä kun alkaa kattomaan kauhuelokuvaa, oottaa pelästyvänsä edes yhdessä kohdassa mutta tossa elokuvassa ei pelästyny kun ehkä kerran! Se oli epäaito. Älkää tuhlatko aikaanne, mutta toisaalta mua ei välttämättä kannata uskoa koska tosi moni on sanonu että se on yks parhaista kauhuelokuvista ikinä. 


4 kommenttia:

  1. miks katon aina et tossa kuvassa mis on toi mies kel on pinkki paita et se ois tom D: siis tossa sivussa.

    VastaaPoista
  2. Hahahh! En tiiä :D Eihän siinä ees näy pää D; ?

    VastaaPoista
  3. Tykkään sun blogista! :3 tausta ihana ja samoin bannerit! :3

    VastaaPoista