torstai 3. helmikuuta 2011

Elokuva-arvostelu



Terve. Teen nyt taas vaihteeks parista leffasta arvostelut ja suosittelen että katotte nää kyseiset leffat sillä nää on jotain niiiiiiiiiiiiiiiiin upeeta kamaa että oksat pois! Ja kaiken lisäks näillä Suomalaisilla leffoilla on tapana motivoida mua (= Enjoy!































Nimi: Postia pappi Jakkobille
Käsikirjoittaja: Klaus Härö
Pääosissa: Kaarina Hazard ja Heikki Nousiainen
Ikäraja: 7
Kesto: 76 min
Kieli: Suomi


Juoni:

Postia Pappi Jaakobille on ehjä ja koskettava kertomus vanhasta sokeasta papista ja elinkautiselta vankeudelta armahdetusta Leilasta jonka vapauduttua hänelle tarjotaan paikkaa syrjäisestä pappilasta Jaakobin henkilökohtaisena avustajana. Pappi Jaakob joka työkseen vastaa ihmisten postitse lähettämiin rukous- ja avunpyyntöihin, saa kokea suuren pettymyksen huomatessaan että eräänä päivänä kirjeitä ei enään tulekkaan. Kaksi täysin erilaista maailmaa kietoutuvat odottamattomasti toisiinsa ja auttajan ja autettavan roolit kääntyvät päälaelleen.










_____________________________________________________











Nimi: Rare Exports
Käsikirjoittaja: Jalmari Helander
Pääosissa: Jorma Tommila ja Onni Tommila
Ikäraja: 13
Kesto: 84 min
Kieli: Suomi & Englanti


Juoni:


Kokonaan uusi käsitys joulusta, joulun tarkoituksesta ja joulupukista pääsee valloilleen tässä Jalmari Helanderin nerokkaassa ja täysin uudenlaisessa elokuvassa: Rare Exports. Kaikki alkaa kun englantilainen tutkimusryhmä päästää Korvatunturilla joulupukin valloilleen. Tämä täysin normaalista joulutarinasta poikkeava kertomus hämmentää katsojiaan tarjoamalla uuden vaihtoehdon perinteisen joulutarinan ja joulupukin rinnalla. Onko pukkia sittenkään olemassa? Ja onko pukki sittenkään hyvä?

"Tämän jälkeen jokainen uskoo joulupukkiin."

2 kommenttia:

  1. tuo rare exports on ollut katsomislistalla jo pitkään, mutta huonojen arvostelujen takia on jäänyt jostain syystä kahtomatta ö_ö pitänee kuitenkin testata, jos kerran on ollut siunkin mielestä hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, se oli mun mielestä oikein hyvä elokuva. Suosittelen sitä sellasille jotka tykkää... SUOMALAISISTA! :D No saa nähä miten illalla käy Jussi Gaalassa tolle elokuvalle.

    VastaaPoista