sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kaikki mitä tein tein vaan sinua varten!

Hah! Iskä teki pahan virheen ja osti mulle EDiä xD Ei ois kannattanu.

Tänään olin Emman kanssa niillä melkein koko päivän. Me katottiin se The Runaways leffa ja se oli yhtä hyvä kun viimekskin kun katoin sen (= Tajusin vaan miten HOT se Litan näyttelijä on xD Okei ei vaan, mut sillä on ihanat hiukset.  Ennustettiin myös Emman kanssa korteista. Mä sain koko ajan jotain 'kuuntele sydäntäsi' tyylisiä kortteja. Kysyin niiltä korteilta "Toteutuuko mun unelma tulla näyttelijäks ikinä?" ja sit tuli: 'kuuntele sydäntäsi'. Emmalle tuli joku kuoleman kortti xD Okei, ei oo hauskaa. Se oli ihan hemmetin pelottava se kortti. Sit alettiin kattoon Kiellettyä hedelmää mut mun pitikin lähtee sit kotia, ja en oo varma kattokoi Emma sen leffan loppuun. Toivottavasti katto koska musta se oli oikein kiva leffa ja Emma on aika samanlainen kun mä, eli senkin pitäis tykätä siitä.























Tänään kun iskä ja mun pikkuveli Emppu leikki joillain Empun sota leluilla niin Emppu oli sanonu iskälle ihan leikillään: "Viill' itteltäs kurkku auki! :D" nii sit iskä oli vaan siihen että: "Höh! No mitäs sitten kun iskä kuolee eikä iskää enään ikinä oo ja hautajaiset pidetään?"
Emppu oli menny pöydän alle itkemään. <3 :(
Emppu on ihan samanlainen kun mä. Miettii kaikkee tollasta angstia ja itkee vaikkei ois mitään hätää. :/ Ite aloin itkemään kun kuulin ton jutun iskältä just äsken. <3 Voi ei :(


Siinä on Emppu <3




















Huomenna kouluun uuden laukun kanssa . (= Ja iltapäivällä Elinan ja Pinjan kanssa shoppailee xD
Raportoin sitten joskus siitä :')


Siinäkin on Emppu <3 (=










Tässä teille KERSOILLE vähän musiikkia:



2 kommenttia: