keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Gimme fuel, Gimme fire.

Tänään olin siellä Kulississa. Aatelkaa että olin n. tunnin ennen sitä niin paniikissa, että aattelin jo sanoo iskälle että ei mennäkkään. Mut sitten pakotin itteni lähtemään. Olin ihan nolona siellä aluks kun kaikki katto mua sillein et: "Onks toi uus?" Mut kukaan ei mitenkään mulkoillu tai mitään, ne oli ihan mukavia tyyppejä. Sit kun se alko niin näin Saran, ja se oli ehkä koko universumin ystävällisin tyttö! Oikeesti se otti heti mut sillein oppipojakseen ja kokoajan rauhotteli mua että: "Ei tässä mitään, voi vetää ihan omalla tyylillään ei tartte tehä sillein niinku muut." Ja kaikkee! Se oli niin mahtava tyyppi oikeesti.
Heti tällä ekalla kerralla meiät pantiin ryhmiin, me saatiin kässärit ja meiän piti teh'ä lyhyessä ajassa yks kohtaus. Olin joku randomi nainen ja mun ainoo vuorosana oli: "Väinämöinen! Ei niitä kukkia tuollalailla voi laittaa! Ne pitää asetella nätisti!" Ja kukaan ei sanonu että mun pitäis tehä jotain toisin, mutta ei myöskään että olisin ollu erityisen hyvä. Joten olin kai ihan suhtkoht hyvä (= Meillä on kuulemma koko toukokuu ihan täyteen buukattu! :D Et saatetaan olla sillein jotain 8 tuntia siellä teatterilla päivässä sit kesälomalla <3 Ihanaaaaa!!! En malta oottaa.

Siellä oli muuten 47 näyttelijän alkua (= Ja jotkut tosiaan erottu näytellessään edukseen. En minä!
Sit kun tunti loppu nii Sara ja sen pikkuveli Samu jäi mun seuraks sinne pakkaseen oottamaan et mun iskä tulee. Samu on siis mun ikänen ja Sara on 11 kuukautta vanhempi kun mä (= Samu oli tosi hauska tyyppi ja vaikutti muutenkin mukavalta. (=

Vähänkö muuten tahtoisin sinne Foo Fightersin suomen keikalle! Mutta ei - eipä tietenkään. Eikä mulla varmaan ois aikaa kun kesälomakin menee näköjään teatterilla. Oon ihan ekstaasissa!!!! Oon niin in love tohon Kulissi ryhmään että ihan huimaa <3 Huomenna on hissan kokeet! Nyt meen ettei tuu kasia xD


3 kommenttia:

 1. Aa sä asut Jyväskylässä , mä oon käyny siellä monta kertaa :) , mäki tykkään näytellä , haluutko että lähetän sulle vaikka linkkejä mihin osoitteisiin kannattaa hakea , jos halua päästä telkkariin , näyttelen itse välillä telkkarissa :)

  VastaaPoista
 2. sulla on kyllä niiiiiiin kiva tyyli kirjooittaa ! + blogis on mahtava :)

  VastaaPoista
 3. ihanaa <3 Kiitos molemmille. You made my day
  !

  VastaaPoista